Weinig bekende feiten over Laserontharing.

Omdat uw lichaam reageert op de behandeling kunt u kippenvel krijgen. Na thuiskomst adviseren we u een huid in te smeren betreffende een vitamine E-crème of aftersun.

Allicht luisteren we aandachtig naar uw wensen en verwachtingen betreffende dit resultaat. Wij vertellen u dan ook hoeveel laserbehandelingen benodigd bestaan om dit te verwachten uitkomst te bereiken.

Laserontharing is geen gevaarlijke behandeling. De techniek en hardware zijn exclusief ontwikkeld wegens dit ontharen en hebben nauwelijks bijwerkingen. De warmte mag lijden tot tijdelijke pigmentverschuivingen. Laserontharing bezit zodra positieve bijwerking het de structuur over de huid verbetert.

Teneinde ons prima uitkomst te behalen heeft u gemiddeld 5 tot 8 behandelingen benodigd. In de praktijk komt voor het patiënten verdere ofwel minder behandelingen nodig hebben. Dit kan zijn afhankelijk met een huid- en haartype en elke huid reageert anders.

De laser warmt de haarfollikel geleidelijk op waardoor de haar loslaat en in dit haarzakje geen andere haar verdere kan groeien.

Ik ben uitstekend geholpen; mijn klachten bestaan nog niet volstrekt weg, maar je zal eerdaags de kliniek contacten teneinde een vervolgbehandeling te nemen.Ik…

De duur aangaande de verzorging varieert met 5 minuten tot 5 uur, dit is afhankelijk betreffende het te behandelen gebied. Na de behandeling is het gebied ingesmeerd betreffende rustgevende crème. Meer informatie aan de verzorging en hetgeen u naderhand kan verwachten vindt u bij voor- en nazorg.

Daar zijn verschillende laserbehandelingen benodigd voor een langdurige ontharing. Hoofdharen worden geschapen in de haarzakjes en deze zakjes doorlopen een cyclus betreffende drie fasen.

Het is vanwege Bergman Clinics heel belangrijk teneinde met de wensen en behoeften met de cliënten te voldoen, tenzij deze strijdig zijn met gespecialiseerde normen en/ofwel richtlijnen.

Na ons laserbehandeling bestaan er een aantal zaken daar waar u op kan letten. Die veroorzaken nauwelijks ongemak. Zo kan zijn het cruciaal behalve cooling-gel of een zonnebrandcrème met hoge beschermingsfactor nauwelijks overige middelen op een behandelde huid aan te bezorgen. De behandelde huid kan u zachtjes reinigen.

Op de prijslijst staan een meeste voorkomende ontharingsbehandelingen. Heeft u dan ook vragen aan de kosten van een laserbehandeling welke ook niet vermeld staan op de prijslijst, dan raden aan wij u dan ook om een gratis consult in te uitstippelen bij één betreffende onze huidtherapeuten.

Donker hoofdhaar neemt de lichtgolven van de laser beter op. Dus werkt ons laserbehandeling dit beste bij donker hoofdhaar en een lichte teint. Bij een lichte haarkleur werkt de laserbehandeling niet zo goed omdat de energie aangaande een laserstraal niet zo juist wordt opgenomen door de haren.

We benutten cookies teneinde daar echt van te bestaan dat jouw onze webwinkel zo goed geoorloofd beleeft. Indien jouw deze webwinkel blijft benutten gaan wij ervan uit het je dat echt vindt.Ok

SHR laserontharing is een nieuwe ontharingsmethode die wordt uitgevoerd via geneesmiddel meer info met een bewegingsmethode. Dit houdt in het we met glijdende bewegingen aan de behandelzone heen kunnen. Een huid is langzaam verwarmt en de contactkoeling beschermt een epidermis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *